Sunday, October 10, 2010

Shell Advance Malaysian Motocycle Grand Prix 2010

Alhamdulillah, tercapai jugak impian nak tengok MotoGP secara Live hari ni...Ramai betol manusia-manusia kat Sepang tadi...
Masa nak pi jalan jam, masa nak balik lagi teruk jam..
Berejam jugakla dok lam kereta tu...
Disebabkan ada superbike dok mencilok diantara kereta-kereta tak la bosan sangat sebab boleh tengok moto idaman aku...(",)
Walaupun beli tiket Hillstand saja tapi aku dengan member-member tetap berpuas hati...
Berbaloi-baloi jugak beli tiket RM10...
Tadi dapat collect sticker, towel dengan gelang getah yang mahal punye free ja...
Tadi member-member aku dok pi mengatal tankap gambaq dengan model-model yang boleh tahan seksi siot...
Aku segan nak tangkap gambaq macam tu...
Dapat cuci mata pon jadilah...(",)
Rasa nak beli superbike semakin tinggi beb...
Lau dah kerja 5 6 bulan nanti macam nak sambaq je Kawasaki ER-6F sebijik...
Apa-apa pon aku dengan member-member enjoy pi SIC petang tadi...
Tahniah buat Valentino Rossi sebab dapat no 1 dan tahniah juga kat Lorenzo sebab jadi Champion tahun ni...
Layannn zzz...














video




2 comments: